Make a Memory

 

Sinds 2011 fotograaf voor Make a Memory

Stichting Make a Memory vervaardigt foto’s voor familie van ernstig zieke, stervende of overleden baby’s vanaf 24 weken zwangerschap en kinderen tot en met 16 jaar. De fotografie vindt plaats in de ziekenhuizen en op andere locaties, zoals in de thuisomgeving. Voor ouders wordt de fotografie kosteloos uitgevoerd overeenkomstig de ideële doelstelling van de stichting.

Troost, dat is vooral wat Stichting Make a Memory wil bieden. De stichting streeft na om iedere ouder die een beroep doet op de stichting van dienst te zijn. Daartoe streeft zij zowel landelijke bekendheid alswel een landelijk netwerk van doorverwijzers en fotografen na. Een raad van toezicht ziet toe op de professionaliteit van de stichting.

Sponsors, donateurs en fondsen dragen de kosten van de stichting. Stichting Make a Memory is in het bezit van de Verklaring van geen bezwaar van het CBF.
Het Centraal Bureau Fondsenwerving (CBF) is een onafhankelijke stichting die al sinds 1925 toezicht houdt op het inzamelen van geld door goede doelen. De taak van het CBF is het bevorderen van een verantwoorde fondsenwerving en besteding door middel van het beoordelen van de fondsenwervende organisaties en het verstrekken van informatie en advies aan overheidsinstanties en publiek.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s